PUNKY Reggae PARTY / 10 Februarie 2017 @ Hanovra Bar and Lounge – Piatra Neamt

PUNKY Reggae PARTY

Do the Reggae – Romania & Hanovra Bar & Lounge va invita, vineri 10 februarie, la PUNKY REGGAE PARTY, o seara speciala dedicata muzicii reggae si dub!

Ne vom distra pe ritmuri si riddim-uri originale, ”straight from Jamaica” de la artisti precum Bob Marley, Denis Brown, Don Carlos, Alborosie, Ninja Man, Skarra Mucci, Mellow Mood, Dub Incorporation si multi alti!
————————–————————–——————–
Natty Ned SelektaDo the Reggae – Romania – DJ SET
————————–—–
Natty Ned Selekta vine din Sibiu și este unul dintre cei mai activi selectori din România, acesta susținând evenimente atât în toată țara, cât și la nivel internațional.
În 2012 pune bazele platformei “Do The Reggae”, menită să transmită mai departe mesajul muzicii reggae dar și pentru a susține mișcarea reggae/dub din România și nu numai. Tot în același an începe și o serie de petreceri în Bohemian Flow din Sibiu, sub numele de ”Do The Reggae”.
Se declară pasionat de reggae, dub, dancehall, ragga jungle, psydub etc. A împărțit scena cu artiști precum Daddy Freddy (UK), Benny Page (UK, Micah Shemaiah (Jamaica), Yaadcore (Jamaica), Hornsman Coyote (Serbia), Prince Sol (Serbia),Gregory G Ras (Ungaria), Rea Tas (Croația), Mr Skavillage (Italia), Mighty Boogie, Subcarpati, Argatu, El Negro, Kaya Foundation, Irie Warriors sau Johnny King.
A pus muzica la festivale precum Exit Festival (Serbia), Revolution Festival, Green Island, One Love, Reggae Pon Di Hills, Ring The Alarm și la nenumarate petreceri de la noi . De asemenea prin intermediul comunității Do The Reggae a organizat multe evenimente de gen și a pus muzică și în țări precum Serbia și Albania.
Este de asemenea editor şi colaborator activ al comunităţilor Zona Reggae şi OneVibe.
La sfarşit de 2015, înregistrează pentru Reggaelize-it mixul ”Inna Jamaica”, material care se bucură de un real succes.https://soundcloud.com/natty-ned
https://www.facebook.com/pages/Do-the-Reggae/432765663428818

Suport artist : 10 lei

One Love!

sursa: facebook

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *