Kromestar and Brakeman (UK): 6 Ani de Subfeleac / 18 Februarie 2017 @ Club Midi – Cluj-Napoca

Kromestar and Brakeman - 6 Ani de Subfeleac

18 Februarie sarbatorim 6 ani de activitate si existenta.Tinem sa multumim celor care au sustinut miscarea si au fost prezenti vreodata la un eveniment #subfeleac si artistilor/formatiilor care ne-au incantat in toti acesti ani. La multi ani si sa ne revedem de la mic la mare si in viitor, peace and bass!
Kromestar & Brakeman (Nebula Music Group, Deep Medi Musik / UK)

Kromestar este numele de scena al artistlui londonez Ricky este considerat unul dintre cei mai apreciati producătorii originali ai muzicii dubstep. Un nume respectat, Kromestar si-a câştigat popularitatea prin albumul My sound. Stilul sau unic este dominat de bass, cu influente grime si hip hip, uneori chiar presarat cu vibratii melodioase. Viitorul suna bine pt acest pilon al stilului dubstep, si in consecinţă si pt fanii săi.
Agmantav

Agmantav este unul dintre cei mai apreciați DJ de dubstep din România, făcându-se remarcat cu ușurință datorită stilului abordat încă de la debutul său din 2009. Atât ca DJ, cât și ca producător, Agmantav este influențat de sunete deep & dark din zona Skank & Grime. Constant prezent la petreceri și emisiuni radio locale, a împărțit scena alături de Benga, Icicle, Dub Phizix, Joker, Caspa și mulți alții.
Eye Ark

Producțiile sale muzicale au culminat cu integrarea unor piese nelansate, în seturile lui Kromestar, la Outlook Launch Party, London, și emisiunea GetDarker TV, ambele având loc în anul 2015. Un an mai târziu urmează să lanseze primul său EP, la propriul label, Uzina Dub.
Anul acesta în cadrul Get Darker Bucharest a împărțit scena cu artiști internaționali precum Sukh Knight, Distance, Darkside, BassCatz.
Micro

Mihalache Bogdan sau Micro, cum îl știm cu toții, are 23 de ani și a însuflețit scena underground tocmai din inima Moldovei, Botoșani ajungând să își împărtășească pasiunea și cu mai multe publicuri din țară. Dubstep, UKG dar în special Grime au făcut ca seturile lui să aducă un vibe bun fiecărei petreceri la care a luat parte. Anul 2012 a fost un an de succes pentru Micro, acesta fiind unul dintre fondatorii Nexting, concept in centrul căruia se afla grime-ul împreună cu toate elementele underground specifice acestuia. �În prezent, acesta ocupă un loc important pe scena locală, mărind cu fiecare gig comunitatea grime din Moldova.
ZO

Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj Napoca, după 4 ani de activitate de promoter, ZO și-a început activitatea de Dj. Mixează linii de bass din genuri precum dub, reggae și dubstep rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului.
PLUS [+]

Locatie: Club Midi | Cluj Napoca | Start: 23:00
Support: 25lei <00:00> 30lei

sursa: facebook

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *